Van patiënten voor patiënten

door | september 17, 2020 | 0 Reacties

Op zaterdag 10 en 24 oktober organiseert Stichting Jij Speelt de Hoofdrol van 14.00 tot 16.00 haar zesde editie van het landelijke Borstkankersymposium*. Voor iedereen die geconfronteerd is met kanker een echte aanrader. Ongeacht of je borstkanker, darmkanker of een ander type kanker hebt (gehad). Het zullen middagen vol herkenning worden. Patiënten, partners, collega’s, zorgaanbieder, voor iedereen zijn er prachtige gesprekken en interviews die je raken, motiveren en misschien wel helpen om jouw grip weer terug te vinden.

De sprekers praten over ‘Grip op je leven’, ‘Grip op je werk’, ‘Grip op vitaliteit’ en ‘Grip op je geest’. Verdeeld over twee middagen. Door de kanker kan je je grip op al deze gebieden kwijtraken, maar ook weer terugvinden. En hoe doe je dat? Ervaringsdeskundigen, therapeuten en andere zorgprofessionals vertellen hun verhaal.

Ook jij bent van harte uitgenodigd! Inschrijven kan via de website. De kosten zijn slechts € 5. Voor meer informatie over deze unieke middagen die je vanuit je eigen omgeving kunt volgen, kan je een kijkje nemen op www.borstkankersymposium.nl

* In verband met corona is het dit jaar een online symposium.

Opereren Zonder Snijden

Wat kunnen we voor u betekenen?
Casus indienenOndersteun OZS